Kystvejen 50, Øster Hurup, 9560 Hadsund

1-plansvilla - TÆT PÅ DET HELE!

Velbygget og velholdt 1-plansvilla i røde teglsten fra 1959. Nem at gå til og bestemt også fornuftig at arbejde med, såfremt man ønsker sig nogle forandringer og renoveringer inde i selve villaen. Indretningen er fornuftig, men det er nemt at se, at man ved ganske få ændringer og en overstigelige ombygning, kan få en endnu smartere indretning og en top løsning, hvad indretning og planløsning angår. Der er hele 150 gode bolig kvadratmeter.

Beliggenheden er også god. Der er absolut gå-afstand til alt. Den fantastiske strand nede foran, restauranterne, havnen, indkøb m.v.

Villaen INDEHOLDER: Entre / god bred og handicapvenlig forgang med indbyggede skabe og laminatgulv. Herfra adgang til den gode store og regulære opholdsstue, med brændeovn og tæppebelagt gulv. Værelse med indbyggede skabe. Køkken med spiseplads og vinyl på gulvet samt god skabsplads. Badeværelse med karbad, fliser på væggene og mosaikstifter på gulvet. Direkte adgang herfra til soveværelset, der har indbyggede skabe og tæppe på gulvet. Bryggers / baggang med flisegulv. Værelse med indbyggede skabe, tæppe på gulvet og afgang til lille depotrum, der er forberedt til toilet.

Endvidere carport og brændeskur. Forholdsvis overskuelig grund.

BEMÆRK prisen - et rigtig godt alternativ til et sommerhus!

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret flere arrangementer, ønsker man sig således en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette også. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemningen. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.