Rosengade 7B, 9550 Mariager

Flot moderniseret villa i Mariager!

Flot moderniseret villa på 117 kvm. i Mariager – Rosernes By.
Ejendommen er beliggende i en af de gode stille gader…og alligevel helt tæt på byens centrum.
Der er tillige kort afstand til skolen via sikker vej.
Beliggende tæt på indkøbsmuligheder, og ikke mindst Danmarks smukkeste fjord!
Villa er istandsat med respekt for bygningens alder (for ca. 4 år siden).
Indretningen er ret fleksibel med: Entre med klinkegulv og trappe til 1. sal. Pænt moderniseret køkken, ligeledes med klinkegulv. Teknik/opbevaringsrum. Pæn vinkelstue med parketgulv (Her er mulighed for en opdeling til spise-/opholdsstue). Flot badeværelse med bruseniche. Hele underetagesen (dog undtaget entreen) er med gulvvarme og trælofter. Alt fremstår utroligt dejligt, lyst og stort!
1 sal. Indeholder: Fordelingsgang samt 3 gode værelser. Hele 1. sal. er med gulvtæpper (på nær et værelse, der har trægulv). Yderligere er her et pulterkammer til diverse opbevaringer.
Huset er med eternittag og flot vandskuret facade.
Her er dejlig, overskuelig lukket have på 303 kvm. Haven er udlagt med græs, terrasse ud for huset samt en hyggelig overdækket terrasse til de lange sommeraftner!

Mariager by, også kaldet Rosernes By, er fyldt med charme og atmosfære. Den ligger ned til Mariager fjord, og er omgivet af flot kuperet natur. I den smukke bymidte finder man gamle velholdte huse samt caféer og specialbutikker. Mariager er også kendt for den imponerende klosterkirke fra år 1446 samt Rosenhaven. Man kan få en følelse af, at byen har stået stille de seneste 400 år, hvor den oprindeligt fungerede som et lille fiskerleje. Havnemiljøet eksisterer stadig og byder blandt andet på lystbådehavn og Mariager Saltcenter. I dag er Mariager en yderst attraktiv by at bosætte sig i. Moderne arkitektur skyder op i form af villaer, mens kernen af byen forbliver autentisk og hyggelig. Børnefamilien vil finde et stort udbud i fritidsaktiviteter og fin skole. Hobro og Hadsund ligger inden for kort tids kørsel langs den smukke fjord ligesom busforbindelserne er gode.
Lyder dette som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Tom Pedersen allerede i dag på 70 25 00 66 for en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.