Skovvej 47, 9510 Arden

Solid og velbygget 1-plansvilla i Arden!

Pæn og velholdt etplansvilla på 148 kvm., som er opført i 1982 i rød-/brune teglsten, med eternittag og ældre, men solide trævinduer med termoglas. Vinduerne er ret velbevarede.

Ejendommen ligger på den stille Skovvej i Arden. Her er ret kort afstand til centrum af byen, i alt 540 meter. Endvidere 570 meter ned til togstationen. Så man kan hurtigt komme ind og ud af byen, hvis man passer et arbejde i f.eks. Aalborg eller Randers.

I Arden by findes alt det man behøver i hverdagen, set i forhold til indkøb, dagligvarer, frisører, pengeinstitut og tankstationer m.v.

Villaen INDEHOLDER: Godt stort bryggers / baggang med vaskeplads, skabe og klinker på gulvet. Køkken med spiseplads. Regulær og rummelig opholdsstue med udgang til haven. God bred fordelingsgang. 2 gode store værelser, det ene med skabe. Soveværelse med indbygget skabsvæg. Badeværelse med bruseniche, karbad og gulvvarme. Entre / forgang.

Endvidere rummelig indbygget garage, der sagtens kan integreres i beboelsesdelen, såfremt dette måtte ønskes.

En rigtig regulær ejendom, som nemt kan "peppes op" med maling samt nye tæpper.

Arden ligger lige i sydkanten af Rold Skov med masser af flot natur. Her er masser af indkøbsmuligheder samt skole, børnehaver, dyrepark, naturlegeplads, rideskole, svømmehal, 2 idrætshaller, lægehus m.m. Fra togstationen er der hyppige afgange til såvel Aalborg som Randers og Aarhus. Motorvejen kan nåes på ca. 10 minutter, så også i bil er det nemt at komme mod både nord og syd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.