Pilevej 4, Assens, 9550 Mariager

Velpasset villa i Assens på 146 kvm.

Her får du en virkelig velpasset villa i den dejlige by Assens. Villaen er beliggende på en 566 m2 stor grund, der er udlagt med flotte bede og overkommelig græsplæne. Hertil en carport, skur, lille kælder samt godt værksted, hvor handy manden kan brillere.

Villaen er 146 m2 stor og fordelt på 2 plan plus en udestue fra 2008 med gulvvarme - så alt i alt 163 m2 bolig.

Stueplan INDEHOLDER: Klinkebelagt entre med indgang til dejligt lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche og plads til vaskesøjle. Fra entreen kommer du ind i den store vinkelstue, som virkelig samler hele huset! Herfra har du angår til både køkkenet og udestuen. Køkkenet er stort og her er masser af bordplads til familiens kok samt god spiseplads. Husets perle er udestuen fra 2008, som du kan nyde hele året rundt!

1.sal INDEHOLDER: Stort soveværelse med tilhørende skabsrum. Stue / værelse med udgang til fantastisk overdækket terrasse med kig til fjorden. Her kan aftenkaffen nydes i fulde drag!

Villa byder på forskellige muligheder for at lave et par fine værelse mere, hvis dette ønskes! Sælger har fremlagt et tilbud på, hvad det vil koste at lave disse rum. (kr. 19.000 alt inkluderet pr. værelse)

I Assens har man også meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, pizzarier, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har for ikke så længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse!

Kunne denne perle være noget for dig, så tøv ikke med at kontakte ejendomsmæglere firmaet Tom Pedersen for en fremvisning på 70 25 66 00 vi står klar ALLE ugens 7 DAGE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.