Nyvangsvej 15, 9560 Hadsund

Attraktiv 1-plansvilla med 170 kvm. bolig!

Rigtig flot 1-plansvilla, beliggende på en god stor og ret ugeneret villagrund, centralt i Hadsund. Her er 5 minutters gang ned til gågaden. Til villaen hører en pragtfuld have, som er lukket og skærmer for naboerne, når man sidder på en af de fine terrasser, som hører til villaen. Der er flere af dem, og de vender helt korrekt i forhold til solen og vinden.

Villaen der er opført 1973 i hvide kalk-/sandsten og med eternittag, som er renset og malet. Der er i de senere år sket en gennemgribende renovering af villaen. Udvendigt er alle vinduer og de fleste døre udskiftet til nye i træ og med termoglas. Indvendigt er køkken, bad, bryggers og meget mere udskiftet og i realiteten forbedret.

Villaen INDEHOLDER: Forgang / entre med indbyggede skabe og opvarmet Pergo laminatgulv. Et flot og uhyre stærkt gulv, som er noget af det bedste på markedet. Gæstetoilet med opvarmet klinkegulv. Køkken / alrum med Pergo laminatgulv, spiseplads og udgang til den store flisebelagte terrasse, lige uden for alrummet og haven. Vinkelstue med opvarmet Pergo laminatgulv samt med udgang til den flisebelagte terrasse og forhaven, som ligger uden for stuen. Stue / stort værelse med Pergo laminatgulv og udgang til den førnævnte store flisebelagte terrasse, som vender mod syd og vest. Her er sol det meste af dagen. Bryggers / baggang med opvarmet klinkegulv og skabe samt vaskeplads. Fordelingsgang med Pergo laminatgulv. Værelse med Pergo laminatgulv. Soveværelse med Pergo laminatgulv og indbyggede skabe til 2 sider. Værelse med Pergo laminatgulv og indbyggede skabe. Flot nyere badeværelse med bruseniche og opvarmet flisegulv - lækkert at se på!

Samme gode kvalitetsgulv i hele huset.

Endvidere god stor dobbelt carport og et værksted (tidligere garage) med støbt bund. Redskabsrum og drivhus.

Ring og bestil en fremvisning på denne fine villa, som er indflytningsklar!

Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.