Granlien 1A, 9560 Hadsund

1-plans villa med god beliggenhed!

Pæn velholdt og præsentabel 1-plansvilla, som har en del oprindeligt interiør, der dog som først beskrevet er velholdt. Villaen fremstår absolut velpasset og i en fin stand. Herudover, og ikke uvæsentligt er den ret rummelig, hele 160 kvm. bolig, får man som køber her at råde over. Det er ikke så lidt endda til den pris!

Det er værd at bemærke, at villaen har 4 soverum og er beliggende på en god lukket og ugeneret grund, med masser af hyggekroge, som er ugenerede set i forhold til naboer m.v. Villaen ligger ligesom i sin egen "lille oase".

Villaen er opført 1978 som vinkelvilla, i gule teglsten, med eternittag og termovinduer.

Indretningen er fin med: Baggang med klinkegulv. Rigtig stort bryggers med klinkegulv og en virkelig god vaskeplads, skabe samt udgang til baghaven, med adskillige terrasser i flere plan. Godt stort køkken med spiseplads og massive træ-fyldningslåger. Forgang med garderobe. Fordelingsgang. Værelse med indbyggede skabe. Dejligt stort soveværelse med skabe. Værelse med indbyggede skabe. Værelse med tæppe på gulvet. Badeværelse med karbad og bruseniche. Dejlig stor og rummelig vinkelstue med brændeovn, gulvtæppe og udgang til udestuen. Sidstnævnte er virkelig et aktiv for huset. Her er simpelthen så hyggeligt og behageligt at opholde sig - det bør opleves!

Endvidere indbygget og isoleret redskabsrum / værksted.

Carport som er bygget til enden af villaen.

HER FÅR DU MEGET VILLA TIL PRISEN – SKAL OPLEVES!


Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.